Zalora : Falling Feathers by Jovian Mandagie

 

jovian8

jovian9

Jovian Mandagie for Zalora Malaysia, Falling Feathers Collection nama diberi. Kini sudah boleh dibeli! Hebat tak aku  bagi pepatah? kahkah

jovian10

Anyway, koleksi terbaru Zalora kerjasama bersama Zalora kini boleh didapati di website utama Zalora Malaysia mulai semalam atau kelmari rasanya. Eksklusif hanya untuk Zalora, korang tak akan dapat koleksi ini di tempat lain selain di sana. Jovianista, mulakan lah membeli di sana 🙂

jovian11

Cantik sangat detailing dia. Simple tapi kemas. kalau ada sesetengah fashion designer selambak labuci dia letak ko! Contohnya macam pereka fesyen untuk Siti Nurhaliza tuh. Sarat barat manik dekat baju yang tengok pun sakit mata.

jovian13Oh ye, sebab aku tak nak lambat dan sebelum kehabisan stok aku dah chop dulu Jovian Mandagie for Zalora Fajeeda Pink tuh. Bukan aku bayar so aku pilih je yang paling berkenan di hati. hiksssss untunglah badan ada orang nak belanja. Terima kasih baby boo!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s