Jom Tengok Koleksi Eksklusif Rizalman for Zalora 2013 !

Haluuuuuu korang ingat lagi tak last week aku ada update pasal koleksi terbaru Zalora? Ok time tu kalau tak silap belum launch lagi kot tapi sebab aku google sana sini dapatlah info. Tapi sekarang ni koleksi terbaru Rizalman for Zalora 2013 Collection dah boleh didapati di laman utama website Zalora Malaysia. Best wuiiiiii korang memang kena ah tengok! Ada banyak yang lawa2. Aku suka sangat sebab baju kurung, kaftan dan jubahnya diberikan sentuhan moden oleh Rizalman Ibrahim.

rizalman4

rizal9

rizalman

rizal10 (1)

 

So sekarang dah boleh lawati website diorang untuk tengok koleksi penuh 🙂

Selain tu korang yang pakai iPhone canggih tu download lah Zalora iOS App yang baru dilancarkan. Get in touched with latest news from Zalora. Hebat tak? Korang boleh shopping thru hp skrg nih.

ios

ios1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s