Rizalman Ibrahim’s Collection Is Coming To Zalora Malaysia!

Rizalman-Tesco2-595x371

Aku tahu korang suka baca pasal artis kan dan sudah tentu minat ambil tahu tentang gaya fesyen selebriti. Kalau dalam industri hiburan dan fesyen Malaysia ni aku selalu perhatikan gabungan antara artis dan pereka fesyen. Kalau gabungan tu serasi, pastu hasil rekaan baju meletop2. Tengok contoh macam kerjasama antara fashion designer Malaysia yang cukup dikenali ini, Rizalman, dengan artis2 ternama tempatan.

6282010_rizalmanomards(a)

Nama Rizalman cukup popular di sini sebab hasil rekaan dan kerjanya cukup bagus! No wonder lah ramai betul berebut nak minta khidmat dia. Check out his previous collection!

Koleksi puteh raya 2011 rizalman ibrahim (2) Koleksi puteh raya 2011 rizalman ibrahim (3) Koleksi puteh raya 2011 rizalman ibrahim (5) Koleksi puteh raya 2011 rizalman ibrahim (6) R- 0081 Rizalman-Tesco

Nice gila kan! My sister did buy his collection yang dekat atas ni untuk Hari Raya tahun lepas. Jeles gila aku ok sebab harganya sangatlah murah dan kualitinya best betul.

Tapi tapi tapiiiiii ada berita terbaru untuk sesiapa yang terlepas dapatkan koleksi Rizalman sebelum ini sebab dengar khabar Rizalman’s collection is coming soon to be featured on Zalora! Wowww benarkah ini? Aku rasa mungkin koleksi kali ini lebih kurang sama under pakaian Muslimah atau pakaian tradisional  sebab Rizalman sangat terkenal dengan kategori itu.

TeaserRizalman_FB (1)

Khabarnya koleksi dan designs all will be exclusive at Zalora Malaysia only, which means I think we are getting the best out of the best we can get. Sounds wayyyyy beyond good which is BETTER! 🙂

But purchases can only be made with pre-order which will be launched on 25th April 2013 at 8pm. Im not sure about this but kalau korang betul2 nakkan koleksi ni korang memang kena buat pembelian melalui pre-order dahulu. Ini sangat penting sebab kalau lambat memang habislah peluang, kemungkinan akan habis stock yang kita nak tu (>.<)

Stocks are expected to be delivered to Zalora’s warehouse by 7th June 2013 but they are going to promise to delivery to us by 24th June 2013, guess it’s not bad at all. I might want to try this as I think I am really going to buy from them! muahahaha so what you guys say about this? are you as excited as I am no? haha leave ur comments please.

Girls you can start sharing this with your friends on your FB, Twitter and any other social media platform. Let them be informed with this.

Gosh cant wait! 🙂

Advertisements

3 thoughts on “Rizalman Ibrahim’s Collection Is Coming To Zalora Malaysia!

  1. Pingback: Rizalman Ibrahim’s Collaboration With Zalora Malaysia | Laila Koh

  2. Pingback: Rizalman Ibrahim’s Dresses at Zalora | Anything Also Can

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s