Gambar Selebriti di Red Carpet ABP

8628962579_c892cfda24_o

Berani gila siot Didie Alias nih. Lady Gaga tengok dia pun Liza rasa boleh pengsan

Suka sangat Shaheizy Sam menang Bintang Paling Popular. Liza ada juga undi hari itu. tapi kesian dekat Zizan tak menang pula orang kampung Liza tuh

8628962877_45d861b919_o

Apek, pakailah seluar panjang kalau kaki berkudis ha2x

8628963071_f4bf26681a_o

Enak dan lazat dia ni. siapa dia Liza lupa nama dia.

8628963645_96362603e1_o

Comel tapi sedih dah berpunya. Liza rasa kesian sangat dekat dia 😦

8628963951_fd7b5d6020_o

Dress Fara Fauzana dekat ABPBH kali ni sangat tak cantik walaupun yang buat Jovian Mandagie. Liza kecewa tengok penampilan Fara.

8628964121_4d6d61a1d0_o

Hazama.

8628964547_a3d3441f12_o

Nazim Othman. sorry Liza dah tak minat awak 😦

8628965305_7f084d9e09_o

Gelinya tengok.

8628965469_128bfd1686_o

cantik Maya Karin. ayu sangat Liza tengok.

8628965647_abef12854c_o

pelik je.

8630070152_3484bd01cb_o

Marsha Milan Londoh lawa

8630070366_b720cf4a7a_o

Rozita Che Wan……….

8630071174_74e1f05bff_o

Siapa sebelah kanan tu? Liza suka

8630071310_8e7e7b6bed_o

Lawa comel Nad Zainal

8630071664_2d773a04a7_o

Kak Adibah Noor. Liza nak sangat tengok dia menyanyi

8630071828_a12e8a58de_o

Cutenya Soo Winci

8630071988_277f0936b2_o

Macam ada dah. rakyat Morocco pun tak pakai macam ni

8630072124_d40738ea34_o

Hazami dengan isteri ke di ABPBH? Lama dah tidak ikuti perkembangan beliau.

Rata-ratanya tidak menepati kod berpakaian sebab ada yang berpakaian telalu pelik atau tidak mengikuti tema pun.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s