Abby Abadi dan Ac Mizal Turun Berkempen PRU13

AC2

So it seems we are gonna start to berkempen sana sini untuk Pilihan Raya Umum yang akan datang ni. Even artis pun turut serta berkempen tahu!

Dekat pihak BN ada beberapa artis yang nampaknya secara terang-terangan menyokong kepimpinan Barisan Nasional seperti Dato’ Ac Mizal, Betty Benafe dan Azza Elite.

Namun di pihak Pakatan Rakyat ada juga seperti…..sudah tentu korang tahu kan?? Abby Abadi ler dekat barisan depan uols! haha..selain tu Bob Lokman dan juga Yassin.

Trend yang boleh kita nampak sekarang para artis makin bersifat terbuka dalam menyatakan pendirian politik masing-masing. Malah turut turun padang berkempen untuk parti masing-masing. Dengar cerita juga penyanyi popular Aishah bakal bertanding untuk satu kerusi kawasan mewakili Pas.

Screen-Shot-2013-04-04-at-2.15.32-PM

Ac Mizal membantu gerak kerja pemuda kawasan sekitar Ampang.

Abby-Abadi

 

Abby juga turut sama aktif mewakili parti yang disertainya.

Korang rasa positif atau negatif sebenarnya budaya ni? Ada yang tak boleh terima sebab pilihan yang dibuat artis kegemaran masing-masing tak selari atau sama dengan pilihan peribadi. Mulalah nak marah caci maki. Itu bukan budaya yang sepatutnya. Artis juga manusia biasa yang berpendirian dalam memilih kerajaan untuk negara.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s