Dress Cantik Artis Malaysia

352013_faznisaads-a

 

Cantik betul pelakon dua orang ni. Fazura dengan Nadia Nisaa. Dua-dua aku minat. Si Nadia ni aku mula suka since sebelum Adam Hawa lagi. Walaupun dia bukan jenis ‘terlalu cantik’ atau superbly photogenic but who can deny that she got the talent? Fazura tak perlu dipertikaikan lagi dah pernah menang award dan perhatian pun. Selalu orang puji dia because she has a really good sense of fashion. Dress dia ringkas pun masih nampak cantik. Tak perlu lilit lilit ramu ramba macam pokok krismas.

852011_sitierra-a

 

Gambar lama sebenarnya ni. Sempena koleksi raya hari tu. Tapi kot2  lah ada koleksi macam ni jual dekat Zalora Malaysia kan, agak-agak style mana satu korang pilih? Aku mungkin amek dress Siti Nurhaliza tu sebab kat bahagian pinggang tu labuh sikit sesuai dengan bentuk badan aku heheh

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s