Siti Nurhaliza Kupas Isu Politik dan Psy di MeleTOP

Untitled13

Sejak Siti ni bertudung penuh, aku makin suka pulak dah tengok dia. Siap follow dekat Instagram lagik. Betul lah cakap orang, walau tidak sempurna macam mana pun seseorang tu kalau kita bagi dia peluang inshaAllah dia akan berubah. Dulu aku tak minat, sekarang minat.

First time jugak semalam aku gigih berlari balik rumah masa shopping barang dapur dengan kakak aku semata-mata nak tengok dia dekat program Meletop yang Lofa dengan Nabil jadi pengacara tu. Sebab Siti jadi tetamu jemputan. Aku dapat tahu pun bila tengok dia upload gambar dekat Instagram. Cepat-cepat aku habiskan beli barang bayar semua dengan anak sedara aku pun pelik asal mak sedaranya gelabah semaca.

Siti kupas isu pasal Psy dibayar Rm2 juta masa kat Penang ritu. Actually yes aku setuju dengan pendapat dia. Pasal isu politik pun ye aku agak setuju. Kalau nak berubah berhijrah pakai tudung tak semestinya perlu end up dekat pentas ceramah politik. tambah pulak kalau ilmu tu tak ada. Hasilnya? macam Ustazah Segera Pening Trauma…kukukuku

Untitled12

Cantik fesyen Siti dengan dress dia pakai sejak berhijab. Tudung dia pun lawa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s