Zalora’s Hullaballu Moustache Ring

Hi. korang ingat tak persembahan Aizat nyanyi lagu Terukir Di Bintang dekat AJL hari tu? Mesti korang ingat juga misai dia kan? harhar

Eden pun dok terkonangkan misai dia je. Plus, since sejak itu kita tengok pesen or style misai ni makin fames walaupun sebenarnya dah ada before persembahan Aizat tu pun.

pix_gal0

 

Aku ternampak cincin cantik bentuk misai waktu aku tengok2 website Zalora Malaysia. berkenan pulak aku! Terus beli

Untitled14

 

Namanya Hullaballu Moustache Ring. Cute je nama. Sejak aku beli, adik aku duk kenen2 nak mintak pinjam! Tak bolehhhhhhh aku sayang cincin ni sebab comel. ;p

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s